Софтуер  
Снимки  
Песни  
Книга за гости  
Фен клуб  
Чат  
Анкети  
Въпроси и отговори  

 BEROE Online
е носител на:


 

bulgarian-football.com - ВСИЧКО ЗА ФУТБОЛА В БЪЛГАРИЯ - на български и английски

LIVESCORE - Футбол от България НА ЖИВО, дори на екрана на вашия GSM

LIVESCORE - Футбол от България НА ЖИВО
Мачовете на Берое  в Първа лига НА ЖИВО!
  






Това е Fan Zone. Тук ще можете да намирате много интересни неща за любимия отбор. Като например: wallpapers, снимки и други.

В графата снимки се появиха новите снимки за отбора. Ако изпращате такива скоро ще имаме напълно функциониращи и най-важното добри галерии със снимки. ВНИМАНИЕ!!! НЕ Е нужно да сте член на който и да е фен-клуб на Берое за да пращате снимки
А искате ли на тази страница да има още много информация и снимки за любимия отбор. Е щом я искате трябва да участвате. Въобще не се чудете, а изпращайте на admin@beroe-bg.com всякаква информация и снимков материал. Най-добре ще е ако пращате текст той да бъде изцяло на кирилица и да бъде в един от следните формати: .txt , .doc или .p65.

Авторът би искал да благодари в частност на Йовко Йовков за помощта му при оптимизирането на сайта за Netscape Communicator, на Torcida Verde за снимките и статиите, които започна да изпраща, на Костадин Костадинов за страниците от вестниците, които намира в Интернет. За малко щях да забравя всички вас, които давате своите коментари за сайта и препоръки, те ми помагат много за да намеря какво още искате да има тук. И тъй като съм тръгнал на благодарности благодаря още на Галин Грозев за интереса му към подобряване на сайта и предложението му за помощ при английската и немската версия. Специална благодарност заслужават и Jako, за снимките които предостави, Живко Ангелов за screen-saver-a и на последно място, но не по важност- Стоян Грозлеков, който помогна много на сайта.

Не забравяйте FAN ZONE е мястото за вас, за вашите снимки, за вашите коментари. Така че не се колебайте, а ги пращайте.

Благодаря ви приятно сърфиране!!!

А да щях да забравя абонаментът за ВАШЕТО издание- BEROExpress e безплатен. Посетете отделната част за Express-а и ще можете да разберете повече :)

Начало Новини Отбор СезонFan Zone МачътМултимедия BEROExpress
Приятели